Welcome to intelektgroup

Transferimi i procesit të biznesit

Që nga viti 2013, ne kemi fituar çmime globale për shkallëzimin dhe rritjen e markave nga startup-et tek kompanitë e ndërmarrjeve. Agjentët tanë të mahnitshëm dhe të talentuar po kërkojnë të bashkëpunojnë me kompani të reja dhe emocionuese…

0
ProdUKTE
0
Kliente
0
PUNONJES
0
SHTETE
Kush jemi ne

INTELEKT GROUP KOMPANI

Duke kryer operacione back-office, marketing, sherbime IT  , që nga viti 2013, ne kemi krijuar efikasitete, duke përqafuar automatizimin duke ulur dhe mbajtur produktivitetin sa më të lartë që të jetë e mundur.

Kur lidhjet tona me klientët mundësohen nga shërbime të fuqishme dhe të integruara dixhitale, ju do të fitoni një avantazh konkurrues që prodhon rezultate reale

INTELEKT GROUP

Shërbimet tona

Ekipet e Administratorit të Back Office

Ne kemi ndërtuar ekipe të shkëlqyera dhe të vlerësuara me çmime mbështetëse për liderët e industrisë në tregtinë elektronike, mbështetjen teknike, shitjen me pakicë, financat (FINTECH), Softuerin si shërbim dhe pëlqejmë të punojmë me startup-et. Le të fillojmë një pilot sot!

Qendra e Thirrjeve

Keni nevojë për dikë që t’i përgjigjet thirrjeve tuaja të shitjes dhe të kryejë kujdesin ndaj klientit të vlerësuar me çmime? Ne ofrojmë mbështetje 24 x 365 për klientët tanë. Re /  Helpdesk pa probleme për të shtuar agjentë të Tier1 dhe profesionistë të kujdesit. Nuk ka marrëveshje afatgjata dhe marrëveshje doganore.

 

.

Ekipet e Mbështetjes së Teknologjisë

Shihni pse Intelekt Group ka qenë një partner i vlerësuar me çmime AT&T për më shumë se 4 vjet. Si partneri kryesor i BPO për AT&T, ne i ndihmojmë bizneset të konfigurojnë dhe ekzekutojnë projektet me valë dhe me fibra në kohë, nën buxhetin dhe mbi pritshmëritë.

Ekipet e Administratorit të Back Office

Qendra e Thirrjeve

Ekipet e Mbështetjes së Teknologjisë

Ne kemi ndërtuar ekipe të shkëlqyera dhe të vlerësuara me çmime mbështetëse për liderët e industrisë në tregtinë elektronike, mbështetjen teknike, shitjen me pakicë, financat (FINTECH), Softuerin si shërbim dhe pëlqejmë të punojmë me startup-et. Le të fillojmë një pilot sot!

Keni nevojë për dikë që t’i përgjigjet thirrjeve tuaja të shitjes dhe të kryejë kujdesin ndaj klientit të vlerësuar me çmime? Ne ofrojmë mbështetje 24 x 365 për klientët tanë. Re / Helpdesk pa probleme për të shtuar agjentë të Tier1 dhe profesionistë të kujdesit. Nuk ka marrëveshje afatgjata dhe marrëveshje doganore.

Shihni pse Intelekt Group ka qenë një partner i vlerësuar me çmime AT&T për më shumë se 4 vjet. Si partneri kryesor i BPO për AT&T, ne i ndihmojmë bizneset të konfigurojnë dhe ekzekutojnë projektet me valë dhe me fibra në kohë, nën buxhetin dhe mbi pritshmëritë.

Pse ne

Të gjitha Shërbimet.

01.
Mbështetje Administrative

Ekipi ynë i ekspertëve i specialistëve të aftë ofron shërbime administrative efektive me proceset dhe mjetet tona të nevojshme për të rritur biznesin e partnerëve tanë. Shikoni studimin tonë të rastit për 

02.
Proceset e futjes së të dhënave

Funksionalitetet e futjes së të dhënave janë një nga detyrat më tipike të back-office me të cilat bizneset e të gjitha madhësive kanë nevojë për ndihmë.

03.
Digital Marketing

Në këtë epokë dixhitale, industria e tregtisë elektronike është rritur shumë konkurruese. Ne mund t’ju ndihmojmë të qëndroni në krye të lojës tuaj me shërbimet tona të mbështetjes për tregtinë elektronike të përshtatura për nevojat e biznesit tuaj.

04.
Shërbimi i Përgjigjeve drejtpërdrejt 24/7

Kompanitë që preferuan të kishin angazhime të prekshme me klientët e tyre ende zgjedhin shërbimet e mbështetjes telefonike.

05.
Shërbimi i klientit të operatorit të drejtpërdrejtë

Ekipi ynë i operatorëve të shërbimit ndaj klientit në hyrje dhe në dalje ka aftësi të forta komunikimi dhe kujdesi ndaj klientit të garantuara për të ofruar një përvojë superiore të konsumatorit në çdo telefonatë

06.
Konsulencë Telekomunikacioni

Konsulentët tanë me përvojë kanë sukses në vendosjen e projekteve që lidhin pajisjet në një shkallë masive – nga marketingu dixhital te makinat shitëse, arsimi, kujdesi shëndetësor dhe prodhimi.

Intelekt Group Lider Ne Treg , Kualitet Dhe Cilesi